COVID-19

Bent u ziek geweest door COVID-19 en bent u fysiek achteruit gegaan? Heeft u moeite om uw conditie weer op het oude niveau te krijgen of gaat het herstel niet zoals verwacht? Wilt u graag uw dagelijkse activiteiten weer normaal uitvoeren? Wij kunnen u daarin begeleiden om dit weer gedoseerd op te bouwen. Klik hier voor het maken van een afspraak.

Verminderde conditie na COVID-19

Wanneer u ziek bent geweest door COVID-19, kan het zijn dat u langdurig last houdt van klachten zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, verminderde conditie en afgenomen spierkracht. Binnen de dagelijkse activiteiten kan dit veel beperkingen geven.

Wanneer u te snel te veel inspanning levert kan het herstel juist belemmeren, waardoor u uiteindelijk langer bezig bent met uw herstel. Het is daarom belangrijk om dit weer gedoseerd op te bouwen, zodat u zo snel mogelijk uw dagelijkse activiteiten kan uitvoeren op het oude niveau.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Als u een verwijzing heeft van uw huisarts of medisch specialist en u geeft toestemming voor het delen van gegevens voor onderzoek naar de herstelzorg rondom COVID-19, dan krijgt u (in de meeste gevallen) vergoeding vanuit de basisverzekering. Wilt u eerst meer informatie hierover dan kunt u ons altijd bellen.